Wednesday, June 1, 2011

nurse dan tandas? kaitannya?

assalammualaikum..

hari ni ada program 5S..
so terpaksa la membersihkan kawasan kolej..
adoyaii..
saya and the gang dapat kawasan Toilet..
so everything about toilet kami yang incharge.. hahaha agak pening juga bila fikir macam na nak jadikan *TOILET LEBIH MENARIK DAN ELAK KEMALANGAN DALAM TOILET*

so kami letak gambar ni dalam semua toilet..

ni adalah salah satu akibatnya kalau tak guna tandas dengan betul...


jadi hati2 lah menggunakan tandas..

*pesanan dari kami..

bebudak nurse dari KKS( kolej kejururawatan sandakan)

GUNALAH TANDAS DENGAN BETUL^^

6 comments:

HadifaR_LoVe said...

Dia salah guna tandas mcm mn tu gadie? teruk jg tu...

CikHaniBhulat said...

ouch, ngeri nye gmbr tu..

apple said...

ni ceta betul bah ni..hua3...

bikin takut kan..^^

guna la tandas dengan betul^^

honeylizious said...

seram sekali kalo tidak menggunakan tandas dengan betul ye...

untong di rumah saye tak de tandas cam ni

apple said...

2lah..tandas pon boleh jadi tempat yang bahaya^^

tahnniahh tndas kita selamat^^

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih