Sunday, March 21, 2010

KKS EXAM

ba kami exam uda sok!! dorg c geng study gilaa uda ni..

KKS EXAM

ba kami exam uda sok!! dorg c geng study gilaa uda ni..

Friday, March 19, 2010

sorry

sorry didnt mean to hurt u..love u......

Tuesday, March 2, 2010

tuhau


tau akah anda apa makanan fav orang2 ranau?????
tuhau la ba..ahahaha saa yg xsuka tuhau oo.....adeh3...kecian o yg xsuka makan tuhau...mereka sesungguahnya tidak merasai nikmat tuhau itu....muahahahha

kegilaan~


who know i willl fall in love this fast...
ahaha tapi dia xtau pun saya telah jatuh cinta kat dia....
tp xpa ...
as long as i want him 2 be with be,
he promise will be with me..
ahahaha gila oo saya....
i shouldnt love him...
bekuz....emm..ntah....
i just love u..

Monday, March 1, 2010

exam fever


aii mau dekat uda exam ni...gila aku amat malas mau study..uhuuhhu
tuhan bantu la aku dalam menempu segala cobaan dan dugaan ini...adeh beri kan aku hidayah agar aku akan terus rajin untuk study...

maulidur rasul


antara insan2 yg ikut ni perarakan

sempat bgambar walaupun amat panas

ahahah perasan x signbord 2???"persatuan teksi (bugis)"

ni la muka2 kami yg p ikut perarakan....ahahah sy jadi hitam uda ni..uuhuhu

kemalasan yang x disangka


mengapa manusia boleh menjadi malas semalas-malasnya???ahahaha aku la salah seorang dari mereka yang mengalami malas thap kritikal...!!

nak tips jadi seorang yang rajin?

+ fikir yang anda sebenarnya rajin
+ jangan letak word 'malas' dalam kamus hidup anda
+ fikirkan apa yang anda dapat kalau malas
+ emm..lain2 tambah sendiri^^