Monday, January 24, 2011

:: jiwang::



assalammualaikum wbt..
masa start menulis~ 9.44 pm

entry ni pasal mood aku malam ni.
MOOD: JIWANG..

kenapa boleh jiwang malam-malam begini?
emm..
dengar lagu gadisku by search..

berminat untuk download? sila KLIK
ni lirik dia...hihi

Gadisku
Seri mewangi bagai disiram selautan kasturi
Gadisku
Terindah padamu kerna tak pernah meminta selain cinta
Dialah gadisku (selalu) selama-lamanya

Tak peduli kata orang terhadap dirinya
Aku tahu dia gadisku
Tak peduli nista yang terlempar padaku
Dia tahu dia gadisku

( 1 )
Cinta kan bermakna jika sama saling memahami
Cintaku bercahaya jika disulami cinta suci

Gadisku...

Dikaulah hidup ini rangkap tak bermaya
Dia datang membawa harapan
Di kala hari-hariku menjadi gelita
Dia datang membawa cahaya



lagu ini mengingatkan aku pada seseorang?
siapa??
emm ingat lagi tak entry ni? KLIK

lagu ni buat saya teringat kat budak 2..
sebab kami ada pergi karoke bersama..
then dia nyanyi lagu ini.

hmm..
rindu ngan dia..
lalalala..layan jiwa dengar lagu ni sambil ingat dia..
kah3..

i want him to know my feeling..
tapi ..
kalau dia tau?

apa dia akan buat ekk??

ahh..lupakan..
saya suka dia since form2..

amazing kan!
ahaha

perasaan yg lama dipendam...muahaha!!!

so lupakan jak la..

i nak tidur~
penat..

selamat malam..

mimpi indah...
10.00 pm





2 comments:

ayyu Hasmayyu said...

haha adeiii cian bh kwnku ni tw

apple said...

mauhaha...
2la kan'
kejiwangan yag telah melanda..mauhahha