Wednesday, September 14, 2011

tutorial pakai pashmina cara simple #2


assalammualaikum..

okay2! diri ku ada banyak masa free ( padahal next week exam uda)

tadaa.. new pash i beli tadi..

well, ada orang mcadangkan untuk buat vidz tentang tutor pakai pash ni. tapi, i tak rajin pulak nak buat vidz. so, harap2 korang faham la cara2 yg ada dalam pix2 dalam belog i neh yee.. hihi..

okay ini sangat senang!! dalam 5minit boleh siap. haha!!


pakai ini inner neck macam ini.. untuk tutup leher. ahaa..


oh. ni la pash yg baru sy beli. murah2 je.. RM12. ahaa^^

kasi ampai ni pash atas kepala macam ni. haha. aduhai..


lepas tuh, kasi sebelah panjang ni pash. sebelah tuh pendek ( kompem la sebelah panjang sebelah pndek. aduhai bahasa)

kasi gulung2 ini pash macam ni.. tadaaa... jadi uda kan.?


then. yg panjang tuh, kasi pusing p belakang , jadi macam ini. hihihi..


jadi la ia seperti dalam gambar. kalau mau kasi letak bling2 pun boleh juga. bling2 besar2 , bunga2 menawan ( ikut suka hati la)

tadaaa.. simple kan.. 5minit dah siap..anda telah menjadi cantik.. haha!

P/s: kalau xfaham, emm.. maaf la ye^^

4 comments:

Azeanthy Paiman said...

thanks for sharing gadie..=)

apple said...

hehe sesama kak...^^

Bellalong said...

gadie. lengan pendek ba dema. hahahahaha :D

apple said...

hahaha opsss.... alamak!