Wednesday, February 1, 2012

rejecting lvl :forever alone

Photobucket

okay! this is my 3rd post about rejecting ppl.. haha..
kejam? 

and this make me like forever alone..

haha.. 

kisah ini terjadi beberapa hari yang lalu.. satu perbualan d hp.. hoho..

dia : selamat malam.. sweet dream.

saya : malam juga..

dia : kau masih kerja ka ni?

saya : xla.. tengah malam sudah plak ni..

dia : owh..hehe.. love u..muahh..

saya ; behh.. kau ni kenapa?

dia : kau marah ka? sebenarnya saya suka tengok kau bah.. macam ada lain dihati..

saya : haha mulau (gila) apa yang lain? saya macam alien ka?

dia : tidak bah.. boleh kah kalau saya sayang kau.?

saya : deii.. terpulang la.. kita kan kawan..

dia : perasaan saya lebih dari kawan..

saya : owh macam tuh.. ahahah

dia : bleh kan?

saya : bleh apanya?

dia : nanti la saya bagitau.. esok kau p kerja jua?

saya : esok ada exam.

dia :owh.. kau rehat la aa.

saya ; mau study jap ( i lied.. saya tengah online)

dia : emm kau study la a..mau tanya.. kau belum ada yang punya bah kan..

saya : xda

dia : sebenarnya saya suka kau..bleh ka kita emm..emm..

saya : haha tengkiu.. tapi saya xmau.. xkepud (xkepud= xda mood) mau emm..emm..

dia ; saya betul-betul mau dengan kau.. kau jak yang saya suka..pleasee.. bagi peluang untuk saya bah..

me feel annoying

saya : de ei.. saya xmau.. saya xda masa untuk itu kay...........

dia : saya tetap berharap juga..

saya : up to you nak buat apa..

dia : yala ( sound macam kecewa ) 

saya : haha okay tnx!!

dia ; ok sama2..

-conversation end-

not to mention.... he does'nt even know my real name..daf**



i said i wanted to have a bf.. but i keep rejecting ppl... ahahha...

belum ready..! urghh...~

geli pulak! 

hahahahaha


END

6 comments:

Anonymous said...

WHAT A WEIRD GUY...

apple said...

he is totally WEIRD......

Anonymous said...

hahahaha gadie napa x cuba terima n beri peluang... klu x berkenaan baru reject huahahhaha.

p/s kotoh!!! ;~D baru kedapatan dgn lesbian ni palk lagi 1 wahahahahaha u are so funny gadie...i btl2 like u are story hahahahah

apple said...

hahaha... astaga... ngeri bah ni ceta suma... forever alone la sa ni klu terus2 menrejek urg kan... aduhai..

Anonymous said...

leks ba ko gadie..kawan2 ko kn ada gerenti x alone punya hehehe ;~D

apple said...

haha.. eya bah.. ramai bah kawan ni.. hihi...
klu alone2... bikin stress tuh.. ahaha