Wednesday, July 20, 2011

saya jatuh cinta ( wlu tak kesampaian)


assalammualaikum...

budak lelaki ni ialah BF saya^^ comel kan^^

saya tak sangka saya akan jatuh cinta lagi. its been a while since i had this feeling. i fall in love over and over again. such a wonderful feeling.,..

SAYA SANGAT JATUH CINTA PADA USUI TAKUMA.. dia sangat cool dan cold. wahh!! i dont know how to express this feeling. by just looking at him make me smile and wondering


comel nya bila dia buat muka blur~.~

dia sangat cemburu bila ada orang lain yang cuba rampas c Prez. ahah...



totally my prince charming^^


he make me smile everytime i smile..hoho

aww.. sexy nya..ahahha

" dapatkah saya jumpa lelaki macam dia?"

[lelaki idaman : totally mcm usui takuma ]

* yg cool and cold
* yg romantik
* always tease me just to make me angry
* do anything to make me smile
* dap my head^^ like niitan
* always there for me
* like the ugly looking me( without my make-up).. HAHA
* willing to sing if i ask to( dodoi kan saya tidur)
* make me mad n miss him at the same time

( sangat terpengaruh dengan filem)

bestnya klu saya jumpa seseorang macam dia. sangat care pada orang yang dia sayang. and sangat protective. saya mungkin lebih sukakan@cinta dengan lelaki anime berbanding dengan lelaki reality.. hohoho.....

FYI my first love is BEZITA.. dari dragon ball. amazing am i? hoho ( ketawa urg kaya)


usui-kun.. watashi wa anata o totemo ai shite...

just finished watching maid-sama. dan saya sangat2 jatuh cinta. (AGAIN) dengan anime.

someone yang betul2 match dengan taste saya ialah matsumoto-jun. i go crazy just seeing his picture and get sooo jealous when he with other actress.. Huh!!


dia sangat kawaii kan ^^ aww!


cold eyes yet when he smile its feel so warm^^
i wish i found a guy like him^^

i just cant stop watch anime. i can sit for hours watching anime. ( sampai buntut saya agak sakit) tadi, saya hampir lupa untuk berbuka puasa. hoho nasib ingat dunia jua^^



ini ialah koshino makoto dari yumeiro Patisierre.. character dia lebih kurang macam usui.


ini my usui.. comel kan

eh lupa mention pasal natsume dari alice academy. dia mempunyai mata yang sangat cold. tapi deep inside dia seorang yang sangat baik hati.

that y. saya selalu mengimpikan kehidupan saya menjadi indah macam dalam cerita anime. bukan fairy tale tapi anime.. saya sentiasa berharap

"watashi o aishite dare ka ge ru"

tapi itu hanya dongengan semata. kita bukannya boleh hidup senang dan sempurna macam dalam cerita anime ataupun fairytale.

wahh kinda lonely when i dont have someone to talk about my feeling. talk about this anime stuff. nobody would understand it. even my friends not interested in this anime stuff. huhu T.T


***************************
saya agak tertekan. saya tidak senang dengan mereka yang sangat berbadan ikan ( SELFISH). woo.. i really need someone to talk to. but in the end, i have no one.

" i use to talk to you a lot. but seem thing not going very well. i dont have you anymore. maybe its better if i keep away from you."

hoho. i get emo suddenly. har3

***************************

i hate to see your face, your picture even annoying me. and even you name! you should vanish from my world and my mind.

( aa?? apa ini? haha saya currently membenci seseorang. bukan kehendak saya untuk benci kamu. tapi i have to)

sorry.. tak pasal2 kau kena benci.

"please apple act more matured.!!"

**************************

"Watashi wa hijō ni nagai jikan mae ni aishite ita dare ka o motte iru. Shikashi kare wa watashi o nokoshimashita. Sarani kare wa, watashi no gawa ni tatta 1-bun'no-sa de, watashi wa kodoku o shutoku shi, sudeni kare o o minogashi nakudesu. Kon, watashi wa mō sono kanjō o kanjita koto wa nai. Sore wa futatabi aisuru koto dakede wa muzukashii. hurmm.. 1 Yoki senu shunkan ni, watashi wa futatabi koi ni ochiru. Futatabi...... Kare wa tada sono koto de watashi o nokoshimashita. Ex wa watashi o kizutsukeru yō watashi wa amari no yō ni kizutsukete imasu. Soshite anata wa shitte iru. Shin'ainaru, watashi wa anata ga shitte iru yori mo kimi ga daisukidesu. To nani o itte ita. Sono chōdo nani mo nai. Watashi wa mada anata ga itta oboete iru. " Anata dake no ai toki ni, watashi wa saigo no ichi-nin ni suru baai wa, fūfu wa nani mo imi shinai,-shin wa nani mo imi shinai" Sō, kono kokoro ga nai baai no ai ni nani ga arimasu? Watashi wa hontōni sore o! Iu tame ni anata o nikumu!"


***************************

hey!! i got to go! have'nt take my bath yet. pas ni saya nak study ( rehat tengok anime sat)


sebelum tuh..

" hey! the one i ever love,
did you know?
i will be your
eyes if you blind
ears if you deaf
mouth if you mute
heart if you feel lonely

but ,

i know you never need me by you side
or
come to your life."

"aku perlu kamu, namun aku harus tabah dalam melupakan kamu"



" my feeling are on silent mood"

saya dapat ni dari lagu tema maid-sama

anoo... umm.. watashi wa seijuku shutoku shite imasu...watashi wa amari kangaete wa ikemasen... watashi kake o takusan.. T.Y

adiossalam

yoi yoru no minna!! selamat malam semua!! good night fella! daji a wan an! sonong tetueng ngawi! magandang gabi lahat! buenas noches a todeos!

wahh macam2 bahasa^^ kawaii.. i like@ watashi wa suki.. ahaha

3 comments:

honeylizious said...

semoge cepat mendapatkan BF yg sesuai ye apple?

honeylizious said...

semoge cepat mendapatkan BF yg sesuai ye apple?

apple said...

hahah..

terima kasih honey-chan....kui3