Sunday, October 9, 2011

penghujung cintaku

Photobucket

tadi tengah layan Youtube.
tiba2 jumpa lagu ne.
best sangat. rasa macam lagu ini touching sket. menusuk kalbu. hii..

Lirik Lagu Pasha Penghujung – Cintaku (feat. Adelia)
berakhir sudah pencarian cintaku
jiwa ini tak lagi sepi, hati ini tlah ada yang miliki
tiba diriku di penghujung mencari cinta
diri ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri



aku akan menikahimu, aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu



tiba diriku di penghujung mencari cinta
hati ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri



*aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu (kepadamu)
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
wooo aku akan menikahimu, oh aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

nananana nananana nananana nananana
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
seumur hidupmu [4x]






kalau nak lagu ni.. KLIK SINI



********************

kenapa rasa macam feeling semacam? maybe rasa agak lonely kut. wahh lama dah menyingle. uu. tapi sekarang bukan masanya untuk saya mingle2. ahaa. need to fokus on my work dulu. then, baru la berfikir nak cari ehem. haa..

okok! 

out.!



2 comments:

Kak Long said...

memang best lagu ni..suka dgr (^_^)

apple said...

best kan... terharu gitu.. ^^