Sunday, October 9, 2011

aku atau dirinya



Photobucket

Lirik Lagu Ungu Dia Atau Diriku
sungguh tak mungkin dalam kisah ini kita kan bersatu
bila tak pernah ada perasaan cinta seutuhnya
kini akhirnya kau harus memilih dia atau diriku
yang pantas mendapatkanmu, pantas menjadi kekasihmu
reff:
sampai kapankah kita akan bersama
bila tak pernah ada perasaan cinta antara kita
perasaan saling menyayangi
sampai kapankah kita akan bersama
bila kau hanya bisa mencintaiku separuh hatimu
separuh kau mencintainya
sungguh tak mungkin, sungguh tak bisa
kita kan bersama bila kau masih membagi cinta
repeat reff

nak lagu ni? KLIK SINI


***************


Lagu ni sangat best! Aku atau dirinya?
So pilihlah aku atau dirinya.
Hari ini, duduk seharian dalam bilik x buat  apa-apa. Bosan nya. Jangan cakap. Boleh kira tahap melampau. Kalau mental tak kuat boleh jadi gila oo.. haha
Seharian ni saya langsung xda makan ( amazing kan) . 
Diet la katakan^^


*********************

They ask me how to forget.

My simple answer is :
its will take some time to forget. But we cant never forget someone completely because the someone WAS our most important people in our live

But, its easy to say. Me? I cannot forget him even its already pass 3years he left me. Eh!
Now I already forget him. Haha. I am ready to accept somebody new in my life. Umm maybe not now. Aha. But im ready!
**************************
Just now.

Skodeng2 FB orang.

Ramainya kawan-kawan saya yang dah kahwin. Saya bila lagi? Aduhai. Lama lagi kut. Dalam 3,4 tahun lagi.? Hihi

Best juga tengok gambar-gambar kawen mereka. Terbayang saya kawen nanti macam mana?

Umm..


Aaa..


Eee..



Alahai. Tak dapat nak bayangkan. Hihi

Okaylah! Sebelum saya melalut lebih panjang. Better saya off lappy ni. Seharian depan laptop. Aduhai.


Take care minna!

2 comments:

Bellalong said...

ko tukar URL blog tidak bagitau beta pun? haha. saya dah folo. folo sy balik. paksa ni! ngahahaha!

apple said...

sa telah laaama memfolo anda. ahahah