Thursday, February 24, 2011

:: sangat emo ::

assalammualaikum wbt..

hari ini saya sangat Emo..jiwa kurang stabil.. sangat banyak benda yang tidak diingini berlaku.. haiya~ jiwa macam ini boleh buat fikiran kacau.. ditambah dengan asgemnt yang saaangat banyak.. dah lah c F* cari pasal dengan saya.. lecturer pulak suka suki mhentam.. adoii... tensyen.. terpaksa buat statment.. sepanjang dua tahun saya belajar inilah kali pertama buat statment.

STATMENT ini sangat tidak elok jika kita mau meneruskan pelajaran ataupun ambilan kerja. risau bila dah habis study nanti lambat dapat posting akibat dari statment.. nak cakap masalh disiplin..?
well... helloo..bukan saya yang buat... tapi semua kena..

tapi consider juga la dengan c kawan 2. banyak sangat masalah sampai lupa inform kat lecturer yang dia terpaksa ambil emergency leave.. nenek dia sakit tenat kat kampung..

***************

tadi pengerusi group panggil..( meeting tergempar) nak bincang masalah ini..mula la d sana.. sesi mengeluarkan air mata. ( saya tak nangis..air mata saya PRN=bila perlu saja..hahaha ) kesian dengan ketua kelas minggu ini.. ( attention= class saya bertukar ketua class tiap minggu ).. saya bukan nak cerita kisah air mata ini.. hahaha alamak! roomate saya tengah susun ayat nak buat statment 2...huhu T_T

*****************

satu lagi kenapa saya sangat tensyen.. ada budak ni.. kata dia nak deactive FB nya pasal saya tak layan dia kat FB.... wooo!! amazing u... dia B bukan nama sebenar sangat berperangai aneh sejak kebelakangan ini... dia mudah terasa bila saya malas nak layan.. bila saya rapat denga orang lain dia pandai merajuk..ishh..aneh betul! emm saya tau dia mmg ada hati+ dia sayang saya..tapi saya tak boleh terima ( i'm very sorry dude) ..
*****************

woo...sampai sini saja la...sangat penat!
nak tido?
maybe later la..not sleepy yet^^

3 comments:

ARAJ said...

jngn emo2..sabar3 saja

apple said...

hahaha......
sentiasa sabar ni^^ tnx^

KISAH SUKSES said...

Ass Wr Wb, Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini RISWANTO AKIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU YOSHI yg dari singapur tentan Pesugihan Kyai. Dimas Kanjeng yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk menarik dana Hibah Melalui ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti dan mendapat hasil tarikan RM.347.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan mobil walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada Kyai. Dimas Kanjeng dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon di 082312910909 Untuk yg di luar indon telefon di +6282312910909,Atau Kunjugi Website/Situs Padepokan Dimas Kanjeng KLIK DISINI
saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Kyai. Dimas Kanjeng saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI,
KEAMPUHAN ZIKIR Kyai. Dimas Kanjeng
1.Penarikan Dana Hibah Melalui Bank Ghaib
2.Penarikan Uang Melalui Mustika
3.Ritual Angka Tembus Togel/Lotrey
4.Jimat Pelaris
5.Perintah Tuyul
Dan Masih Banyak Lagi, Kyai. Dimas Kanjeng Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia.
SYARAT SEBAGAI BERIKUT:
BERJANJI AKAN MEMBANTU SESAMA YANG MEMBUTUHKAN
BERJANJI TIDAK AKAN SOMBONG DAN SELALU RENDAH HATI
BERJANJI AKAN MEMULAI HIDUP YANG BARU BERJALAN KE JALAN YANG BENAR,
BERLUTUT DAN MEYEMBAH KEPADA ALLAH SWT.
"Allahumma inni a'udzubika minal hammi wal hazani wa a'udzubika minal 'ajzi wal kasali wa a'udzubika minal jubni wal bukhli wa a'udzubika min ghalabatiddaini wa qahrirrijali"

"Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada Engkau dari bingung dan sedih. Aku berlindung kepada Engkau dari lemah dan malas. Aku berlindung kepada Engkau dari pengecut dan kikir. Dan aku berlindung kepada Engkau dari lilitan hutang dan kesewenang-wenangan." Kata Abu Umamah radhiyallahu 'anhu: "Setelah membaca do'a tersebut, Allah berkenan menghilangkan kebingunganku dan membari Petunjuk." (HR Abu Dawud 4/353)

PESUGIHAN TANMPA TUMBAL

PENARIKAN DANA HIBAH

PENARIKAN UANG MENGUNAKAN MUSTIKA