Wednesday, June 6, 2012

tunang tapi xkenal

Photobucket
apa kamu rasa kalau kamu ada tunang tapi xkenal?
dalam kepala otak saya berkata 
' macam mana la aku nak kawen dengan dia kalau aku tak kenal dia'
 haha
aiyo.. xkan la saya kawen dengan orang unknown ni?

saya hanya tau nama, rupa, bday dan num hp.
lain2 saya tak tau pasal dia. 

beza umur kami 6 tahun.  tua kan dia?
huhu

"aku kawen dengan orang tua la ni."

kami jarang bercakap
jarang text

that why la saya tak tau apa2 pasal dia.

jumpa pun emm. dalam 3tahun ni baru 2x.
aiyo. saya binggung o.

mesti kamu tertanya2 kenapa kami tunang tapi xkenal
saya rasa dia memang kenal saya
cuma saya ni saja yang langsung xkenal dia.

xpa la. kalau dah jodoh.
aku relakan saja

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




AISEH. 

saspen jak bah tuh yg di atas.
tengah bosan bah. tuh la.
haha 

MAAF JIKA TELAH MENYEBABKAN ANDA SAKIT JANTUNG SEBENTAR





yg sedang bosan,
c gadie

3 comments:

eLLa n aLia said...

bhahaha.. sa ingatkan si gadie tunang sudah..

apple said...

haha,,.. main2 jak bah ni. hoho

apple said...

haha,,.. main2 jak bah ni. hoho