Thursday, March 1, 2012

skandal?? pelizz!

Photobucket

Semalam adaah hari yang malang buat saya. y?

Sebab my lect panggil dan membebel paling panjang sebab masalah disiplin saya.
Saya bukan mau cakap Saya ni memang bermasalah. just LUPA tandatangan malam je. Tuh pun dah dilabel orang yang bermasalah disiplin.
and SAYA TAK SENGAJA buat itu. 

aduhai. apa la nasib saya ni. uhuh.

saya try dah ikut semua peraturan. walau pada hakikatnya~ ...

RULES ARE MADE TO BE  BROKEN

Kan? Setuju atau tidak.



***********************


I agak tekanan juga sebab hal-hal disiplin neh.

 So, saya p Bandar makan2.. haha.. makan mandyrice. Sedap kut. Rm12
Mahal juga kan. Huhu.

Lepas me and my friend siap makan, p la kaunter tuh bayar2~
Entah kenapa tiba-tiba c kawan macam aneh-aneh ni..

Rupanya abg cashier tuh bagi dia surat.

Bunyi dia macam ni..
“ saya dah ada gf, tapi saya mahu skandal
Saya tidak mau masalah
Kalau kau ok..
Miscall num ni 0111******
Jangan SMS atau call.
Saya cari kau juga.
Miscall sekarang. “

Amboi. Mau skandal tapi takut kadapatan oleh GF dia. Lucu la sampai tuh lelaki p kejar kami.. aduhai..

Rupanya gf dia owner restoran tempat kami makan tuh. haha


-END-

3 comments:

ANA said...

heih! bangangnya juga tu lelaki! bodoh! ni yang buat sy geram ni. nda cukup satu, mencari lagi? ish. apa kejadahnya lelaki camtu. hoh! EMO! ><

Den Arraya said...

haha.. bkin malu ak syak tau.... ^_^

Annie said...

Visited your blog :) Click here to visit mine :D :D Thank you in advance :)