Friday, January 27, 2012

digoda lesbian

Photobucket
Adik itu songsang rupanya


Okay mungkin waktu saya masih bersekolah menengah saya ni bolehlah dikatakan agak terkenal.
Terkenal kenapa? Dengan kenakalan dan gelaran banduan asrama. Hoho
Adalah saya bangga dengan itu?
Emm maybe a lil bit.
 semua itu kenangan manis dan sampai sekarang semua adik-adik junior disekolah masih mengenali saya.
 *hidung agak kembang
Okay nak story ni pasal seorang budak yang mungkin boleh kita katakan agak songsang. Bahasa yang agak sopan iaitu Lesbian.
Well mulanya saya tak tahu budak ni agak songsang. So, bila dia menyuarakan hasratnya untuk jadikan saya sebagai kakak angkat,
I just say YES.
Saya akui saya memang banyak adik angkat walaupun  dah ada adik2 kandung yang banyak sampai susah nak jaga. Mungkin bila melihat perwatakan saya yang agak mesra dan gila-gila sedikit yang membuat budak-budak suka dengan saya.
*hakikatnya saya tak la pandai layan budak.
Hoho..
Budak tuh skrg dah jadi adik angkat saya.
Kadang-kadang budak itu akan text dan call. Well, layan aje la. kalau malas mau layan bagitau jak yang habis kredit. & paling best dia akan transfer. Hoho
So bila dah lama dia menjadi ‘adik’ saya, baru saya perasan sesuatu yang berlainan. Tiap kali dia msj mesti dia akan ucapkan kata-kata rindu and yang agak jiwang.
“ saya rindu kakak la”
“ saya tengok TV ni, tapi semua saya nampak kakak”
“ kakak jangan tinggalkan saya”
“ saya mau bersama kakak selamanya”
Lebih kurang macam ni la ayatnya.

Akibat rasa takut dan ketidakselesaaan, maka saya meminta bantuan kawan saya untuk bercakap dengan ‘adik’ itu dan menyuruh ‘adik’ itu jangan kacau caya lagi.
Hoho.. agak kejam kan?

Dah banyak kali saya kena goda dengan kaum sejenis. Haish!
Apa nak jadi dengan dunia ini.



8 comments:

Nur Alwanie said...

wahhh..gadie, busybody ni.. sepa itu?

Anonymous said...

isk2x...u pun kene ker? i ni lgi ar hari2x digoda..huhu

Aretikz said...

Na na na.. xbek buruk sangka kalau stakat text mcm tu.. manatau dia syg ko sperti kakak.. haha.. bersangka baik kan.. kiut ka dia tu? cuba ko kc kenal sma aku dulu.. mo test btul ka inda.. wakakaka..

apple said...

wiwiek..: ala tlampau publik bah.... hihi.... ada bah yg adik sepupu rumate sa tym d smu dulu...

apple said...

anon: hahaha dunia dah terbalik..

apple said...

atik: ahha.. alaa klu sama ko mana dia mau ada feeling.. ee.. ko tia tau leh bah.. budak tuh ala2 tomboy2... ko tgk dia pun xda feel mcm pmpn... hahaa

Anonymous said...

hahahahahaha kecian kat budak tu gadie...apa pun c gadie hampir2 terjerumus dgn les.....bian huahahahha

apple said...

hahaha.... mulau.. x d beh sampai mcm tuh... sa rela single dr jadi les.. ahaha