Friday, November 12, 2010

saya mengaku-saya cinta dia!

pandangan mata dia yang buat ku gila!
petikan dari videoclip "i don't love you)
ntah sapa la pempuan ni!! benci... apple yg sepatutnya ada kat sebelah dia ni..T__T
walau dia buat muka gini tetap cute gak ^^ muahhhx!
huhu...sedih jak tgk pix ni!!
damn!! i HATE this pix! sangatttt jeless!!!
dia kiss bini dia c lynZ!! huhuh hate!!
i am half vampire..u the one for me...we meant to be together!
i just love everything in him!!!
ni tym dia addict alcohol ngan dadah..
huhu nasib baik dia dah insaf...T__T
sangat mempesona!
posing maut khas untuk apple^^
falling for you dear~
apple way love gerard way^^
'wait a sec honey" ahahaha
wow!
i adore your smile dear!
muaaahhhxx!!! LOVE YOU
hmxx....i love ur eyes..

see!! can't you tell how much i am addicted to this guy!!
huh!
i don't know what in him that make me feel like this...
uwaa~
i love him soo much..damn much!!
i want him...but i can't..
he already have this lynZ girl with him!!
huhu..

nak tahu sesuatu?
"tym form4, apple dapat 1 berita, gerard way dah kawen, my classmate pun xberani nak bgtau( they know how much i am addicted @ LOVE him damn much)..
bila je dapat tahu berita sedih 2..... dunia apple gelap gelita..rasa nak nangis aje...giler~ ni la orang cakap CINTA SEJATI..ahax..seharian dalam class apple mcm orang gilar aje.. nak fokus study pown xdapat.. he is my _CINTA AGUNG_.."

adeh.. nak tahu siapa dia ni...dia ni....
apple ceta sket tang dia ekk..

nama dia :Gerard Arthur Way

birthday : April 9, 1977

dia ni adalah American musician dan comic book writer..
dia ni la lead vocalist and co-founder untuk My Chemical Romance sejak 2001.
~also the writer of the Eisner Award-winning comic book The Umbrella Academy.

3 comments:

Raja Fiqri said...

ah sudah..

bahaya nih.. hehe

apple said...

hihi... biasa la remaja^^

A D I E said...

yeah...